Viitorul tricourilor și treningurilor de fotbal

Nu este un secret pentru nimeni că tricourile de fotbal sunt un articol fierbinte în acest moment. Fiind cel mai popular sport din lume, au reușit să câștige o popularitate respectabilă în ultimii ani. De fapt, piața tricourilor de fotbal a devenit atât de profitabilă, încât replicile pot ajunge la mii de lire sterline. O companie care a beneficiat de acest interes este Toffs, cu sediul în Gateshead, care vinde replici de înaltă calitate ale cămășilor clasice. Alte companii s-au concentrat pe replici din ultimii 20 de ani.

Majoritatea tricourilor de fotbal sunt fabricate din plasă de poliester, care ține căldura corpului și transpirația din tricou. Pe lângă design, majoritatea cluburilor profesioniste își plasează siglele sponsorilor pe partea din față și din spate a tricourilor. Mărimea siglelor poate varia, totuși, iar unele competiții necesită ca jucătorii să poarte petice cu sigla competiției. Pentru a evita atragerea atenției nedorite, jucătorii trebuie să poarte o cămașă de marcă.

În anii 1970, o serie de echipe au început să experimenteze cu diferite modele și culori de tricouri de fotbal. Celebrele tricouri „Amiral” au fost unul dintre primele produse. Echipa a început o campanie de marketing de succes și a vizat cele mai bune cluburi din lume. În 1976, compania a trecut la Manchester United și West Ham și, ulterior, la Southampton. Gama rezultată de tricouri de fotbal conținea logo-uri din plastic brodate și aplicate la căldură. Nu este surprinzător, deci, că industria truselor de fotbal s-a transformat într-un moft.

În ciuda popularității tricourilor de fotbal în industria modei, sportul nu a încetat să evolueze. Deși nu există o tendință „unică”, mărcile s-au împărțit în diferite categorii, satisfăcând gusturile personale ale jucătorilor și cluburilor. Un design extrem, Kombat, continuă să evolueze. Napoli va purta cea mai extremă versiune, în timp ce Nike și adidas aleg calea intermediară. Așa că, când viitorul tricourilor de fotbal pare luminos, nu așteptați.

Iti recomandam: https://www.r-gol.com/ro/nike-pentru-copii